Klättring och lösgörande

Halloj!
 En tidig morgon för mig igen och jag ska åka tillbaka till stan (igen) på lite ärenden. Hela dagen kommer att spenderas där och på kvällen ska jag göra mina naglar. Ska träffa några tjejkompisar på fika och leta efter skor också. 
Tony reds sent igår med sällskap av Åsa och hennes Kleine. Blev en mysig långtur i solnedgång och dimma i skogen. Det var helt magiskt ute verkligen. Vi red till ett sandtag och klättrade i backar. Riktigt lösgörande och stärkande.
Jag måste säga att jag har underskattat klättring och även använt det på fel sätt. Nu kunde jag känna en riktigt stor skillnad på hur han arbetade med ryggen och efter ett par halter mitt i nedförsbacke så släppte han jätte fint i ryggen. Det stärker både bakbenen och ryggen då hästen måste hålla emot. 
Kline försvann i ca en sekund bakom en krök och han fick fullständig panik att hon lämnat honom ensam. Han är bra knasig. 
Påvägen hem kändes han super fin efter lite galopp (några bocksprång) och var helt underbar i traven i låg form. En perfekt uteritt med andra ord. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0