Sadelutprovning

Allt gick suveränt bra!! Jag packade med mig jätte mycket saker i transporten som jag trodde jag behövde. Ack så fel jag hade! Tony står som sagt väldigt snällt i transporten men spänner sig så han är helt svettig och nervös när man kommer fram. Så jag hade två täcken med mig eftersom det han åkte i dit skulle vara helt blött och svettigt. Men han stod såå snällt att han inte var ett dugg svettig!! En lugn och trevlig häst när vi kom fram! 


Jag gick runt med honom i ridhuset för dem före oss drog över på tiden. Så han var jätte lugn när det blev vår tur! Sadeldoktorn (Jimmy) kände lite på honom över ryggen och sa att han var bred som en arbetshäst! Sen la vi på sadeln och han såg på en gång att den inte låg som den skulle. Sadeln var en 34a och han var en 37a! Så den behövdes bereddas i bommen! Sen var vi klara! Vi fick massa beröm för hur pigg han var för sin ålder och han trodde inte på att han var 15 år och fortfarande såg så fin ut över ryggen och kroppen! Han trodde inte heller på att han var travare förens vi visade frysmärkningen! En conemara korsning har jag tydligen! ;) Jag kunde inte varit stoltare!! Fick massa beröm för allt slit jag lagt ner på honom! 

Finaste bästa killen!!<3 

Förhoppningsvis skulle vi få tillbaka sadeln idag eller senare i veckan när vi kan hämta den! Idag ska vi hitta på nåt roligt i ridhuset, förmodligen barbacka! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0