reunion

Åhh jag har haft en jätte mysig kväll! Alla mina fantastiska barndomsvänner har precis åkt på kryssning för att fira Belindas födelsedag. Jag följde inte med men vi satt allihopa på en bar och hade det bra innan dem åkte. Saknat alla så myvket!! Finaste Nathalie som flyttade ifrån oss för tre år sen tillbaka till Göteborg överraskade alla och kom ända från gbg!! Så himla fin tjej<3 
Nu är jag på väg hemåt och ska mysa med min fina familj!! Saknar min älskade pojkvän som varit borta hela veckan.. På söndag kommer han ÄNTLGEN hem!!! 

Idag var jag i stallet och red en väldigt stissig och stressad häst. Han var super rädd för en grävskopa som grävde utanför vår ale till stallet. Men det stod lite bommar och ett hinder i ridhuset och jävlar vad hästen hoppade. 

Hoppade det ett par gånger tills sprången blev något mer liknande språng och inte två meter rakt upp i konstig landning. Ska se om jag kanske ska hoppa lite imorgon om Frida följer med. Nu har galoppen blivit helt underbar!! Åh vad han har blivit starkare. Känns super att han kan bära upp sig själv. Nu jävlar är vi på gång!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0