Tony planering

Måste få skriva av mig lite av tankar och funderingar kring Tony. Just nu är planen att bara åka åka åka. Få in en rutin och känna på ridningen på bortaplan. Sen kan vi börja fokusera på en höjd och anpassa den efter hur han fungerar ute. Jag ville gärna starta honom på Stigsberg den 20onde men efter lite om och men så blir detta bäst. Mitt problem är min skjuts. Jag behöver en chauför.. Helst vill jag inte vara beroende av nån annan så det där körkortet skulle ju sitta fint. Nu ska vi börja hårdträningen och komma ut på banan.
Ta körkort, grönt kort kurs.
Mot häggeby som inte ligger långt bort alls. Vi börjar där och sen får vi se.
Jag vill träna för min tränare Camilla så mycket jag bara kan men hon är hemma med barn för tillfället. Nu har jag en plan i alla fall. 90 cm ska vi starta. Det klarar vi.
Till nästa sommar vill jag starta dressyr på hemma plan. Det filar vi också på. Med träning kommer vi fixa båda sakerna.
Jag är taggad.
 


Kommentarer
Postat av: isasriddagbok.blogg.se

Åh vad härligt det låter att med konkreta mål! Unghästen jag rider har aldrig tävlat förr, så fören vi har varit ute och känt på 1 70cm har jag ingen aning om vart vi ska lägga ribban!
Lycka till! 90cm kommer säkert gå!!

Svar: Tack! Och lycka till till dig med!
Laura Rantonen

2016-08-08 @ 23:16:24
URL: http://isasriddagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0