SIHS15

I år kostade jag på mig att gå två dagar på Stockholm international Horseshow! (*1 dag och andra kostade pojkvännen på sig) Torsdagen med mamma och Fredagen med Kristofer och hans mamma!
 
Torsdagen var super häftig! Stämmningen var helt magisk med alla hästmänniskor samlade. Alla tre shower var väldigt fartfyllda precis som jag gillar det! På inomhusfälttävlan så var tempot högt, musiken dånade och hästarna svävade över hindren. Det var den bästa delen! Helt fantastisk och peppande! Blev dock en ordentlig realitychock när en av ryttarna gick omkull över banken då hästen hoppade 4 meter brett över hindret som en oxer.. Men strax efter det så var stämmningen som vanligt! Innan vi åkte hem så tog min tränare Minna med oss till VIP och ryttarlogen ett tag innan vi samlades på arenapartyt!
 
Fredagen gick vi bara på kvällsshowerna som alla var jätte härliga! Vi såg allt fram till körning 4 spann som jag inte tycker är jätte intressant och drog till mässan isället! Unnade mig ett schabrak till Tony och lite annat smått onödigt som jag ändå ville ha. Sen fick vi höra att svenska lagets häst dött på banan i 4 spann, Filur, vilket gjorde alla ledsna och nedstämnda. Jätte hemskt verkligen. En cirkulations chock som inte kunnat förutspås eller motverkas. Tur att jag var på mässan, är så himla känslig kring sånt där.. Minns när Hickstead dog i världscupen i Verona och då grät jag som en galning. Vi gick tillbaka när det värsta lagt sig och Lorenzo skulle komma med sina vita hästar. Alltid lika amazed att se honom. I år hade han visst en ny liten bushäst med sig som inte riktigt var med på noterna och mest gjorde som den själv behagade. 
 
Mässan i år var GRYM. Menar det verkligen då min plånbok grät eferåt.. Fick med mig precis allt jag behövde och lite utöver det! 
 
 
(EuroStar fleece jacka, Sprenger sporrar och remmar,Spooks pannband, gummiborste, Starrider ridbyxor, Huva, Swarowski pannband, Hv Polo schabrak och chiafrön)
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0