First Day

Vi kom fram något sent pga att vi tog en omväg över Italien för att Frankrike strejkar. Väl här på eftermiddagen gick vi till stranden och solade! Köpte en varsin flaska cider för att öppna med Alex flip-flops som har öppnare under på sulan. Hur smart?! Det var jätte mysigt att få några timmar i solen för idag är det regn.. Nu har det klarnat upp lite men det duggar ibland och är molnigt. Väldigt trist att missa en dag i solen. Istället för att sola så spelade vi kort på hotellet och nu kastar vi boll på stranden. Ikväll blir det nog vin på balkongen och mys! Vi gjorde samma sak igår och det var skönt att få igen dem få timmars sömn man inte fick igår. Har inget sug för att festa just nu. Men nån kväll ska vi!


Arlanda

Nu är det inte många timmar kvar till avresa! Vi är på Arlanda och chillar runt innan boarding on sådär en halvtimme. Slängde i oss en frukost på 5 minuter så nu mår man illa.. Vi är taggade som bara den i alla fall!!!!!!! Nu kör vi!! MALLORCA TVÅ VECKOR HERE WE COME!!


Radisson Blu

Nu är vi på hotell Radisson Blu och ska strax sova. Vi satt nere i baren och snackade lite och sen gick vi på promenad för att se planen lyfta och köpa chips på Statoil! Det är så skönt att sova på hotell natten innan. Upp klockan 04 och ta en snabb frukost innan vi tar en transfer buss till terminalen! Kan knappt fatta att detta händer?!


Om

Min profilbild
RSS 2.0