Goda nyheter

Wohoo!! Gissa vem som mådde prima när jag tog ut honom ur boxen ikväll? Åhh vad lycklig jag blev!! Tog ner honom i ridhuset och skrittade honom för hand och så fick han gå lös och nosa. Rulla sig oxå ofc ;) Tror han får stå inne på box imorgon oxå bara för att vara på den säkra sidan. Han var bara liiite varm idag men svullnaden hade gått ner helt! Ingenting av hältan fanns kvar bara lite stelhet!! Han lagar sig själv om nätterna min Tony<3 
Vårhältan

Blev ingen hoppning idag.. När jag tog in Tony från hagen såg jag att nåt inte var rätt. Han var super halt. Det har blåst som bara den dem senaste två dagarna så dem har rusat runt i hagen. Förmodligen har han sträckt eller vrikat höger fram. Han fick komma in med gosigt täcke och liniment med lindor. Han är lite gallig och varm över benet och runt kotan. Vila ett par dagar sen får vi se. Ska kolla honom imorgon igen men han lär stå ett par dagar beroende på hur hältan tar sig. Alltid på våren när allt känns som bäst. Ny sadel och han känns kanon. Så himla typiskt. 


Helg

Blev hemma idag i alla fall! Tony ska få hoppas lite idag. Frida ska följa med som tränare ;) Nu på morgon har jag varit med familjen till Enköping en sväng. Mår jätte konstigt, typ som man skulle vara jätte bakis. Hängig, trött, ont i huvudet och bara helt matt. Hoppas det inte är nån influensa eller liknande.. 

Nu böjar allt komma igång. Det känns så verkligt nu. Snart är det premiär. Vi ligger fortfarande efter lite men det börjar ta sig! På måndag börjar vi tidigare så vi kunde få vara lediga i helgen. Då är det genomdrag av ALLT. Känns så jäkla kul!! 

Om

Min profilbild
RSS 2.0