reunion

Åhh jag har haft en jätte mysig kväll! Alla mina fantastiska barndomsvänner har precis åkt på kryssning för att fira Belindas födelsedag. Jag följde inte med men vi satt allihopa på en bar och hade det bra innan dem åkte. Saknat alla så myvket!! Finaste Nathalie som flyttade ifrån oss för tre år sen tillbaka till Göteborg överraskade alla och kom ända från gbg!! Så himla fin tjej<3 
Nu är jag på väg hemåt och ska mysa med min fina familj!! Saknar min älskade pojkvän som varit borta hela veckan.. På söndag kommer han ÄNTLGEN hem!!! 

Idag var jag i stallet och red en väldigt stissig och stressad häst. Han var super rädd för en grävskopa som grävde utanför vår ale till stallet. Men det stod lite bommar och ett hinder i ridhuset och jävlar vad hästen hoppade. 

Hoppade det ett par gånger tills sprången blev något mer liknande språng och inte två meter rakt upp i konstig landning. Ska se om jag kanske ska hoppa lite imorgon om Frida följer med. Nu har galoppen blivit helt underbar!! Åh vad han har blivit starkare. Känns super att han kan bära upp sig själv. Nu jävlar är vi på gång!!!

Stan med mami

Idag ska jag åka till stan med mamma och träffa en av hennes barndomsvänner och hennes dotter från Finland. Dem har inte träffats på 15 år! Helt galet. 
Tony har tappat en sko för första gången men hovslagaren ska komma idag! Så ikväll får jag rida igen! Igår lekte vi i ridhuset när han fick vara lös och busa runt. Dock så springer han bara om jag springer med honom så han blev super glad när matte sprang upp och ner i ridhuset med honom. Söthästen var super glad!! Bor i Norland

Det är helt sinnessjukt vad fort vädret ändrades här. Ingen snö och plusgrader till -10 och 20 cm snö. Över en natt så var det ett vinterland ute! Kristofer hade ingen snö alls då och trodde jag flyttat till norland när jag visade bild hahah! 


Snart ska jag åka till Tony innan skolan och rida! Han är verkligen super pigg nu! Men jösses vad han sätter under sig med bakbenen! Galoppövergångarna har gett resultat! 
Helgens planer är att mysa heeela helgen med min Kristofer och bara ha en vanlig helg för en gångsskull! På lördag ska vi ut på middag och fria vår månadsdag<3 En vecka innan för på måndag åker han bort i en hel vecka.. Saknar honom redan!!!<3 


Om

Min profilbild
RSS 2.0