Tisdag

Livet rullar på som vanligt förutom att min fina pojkvän Kristofer idag åkte iväg på övning i tre veckor med jobbet.. Det är redan fruktansvärt tomt här hos honom. (Sitter dessutom ensam hemma)  Ska snart åka mot stan och möta upp frida så vi kan åka hem ihop. 
Hemma ska Tony motsioneras och jag måste börja packa lite. Ska nämligen till Katrineholm på bröllop jobba lite. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bio på MoS

Igår var vi på bio med Alex och Elin och såg Hitta Doris! Den var riktigt rolig faktiskt. Jag skrattade så mycket så jag var tvungen att klämma på Kristofers arm för att inte skratta för högt i salongen. Visste ni att det är den första animerade filmen som visas på IMAX? Det var där vi såg den, på MOS.
Innan bion åt vi middag på Vapiano och snackade ikapp.

Idag har vi ätit lite lunch på Max och nu ska vi bara ha en mys dag. Min fina pojkvän lämnar ju mig i tre veckor på övning sen :'( Så ikväll blir det filmmys med chips dipp och godis hehe..


Fredag

Gårdagen byttes från sommarhagen till jogging i regnet i skogen. Jag vägrade låta regnet stoppa in oss in i ridhuset och harva. Så vi red ut och min stackars sadel fick lida.. Inga fläckar kvar i dag på den efter regnet ialla fall!

Jobbet blev inte så sent som jag trott (SKÖNT) men det var himla kul att jobba "på riktigt". Särskilt med härliga kompisar till kollegor! Idag ska det tillbringas jobb på caféet igen.. Sista dagen HURRA!!!! Dags för mig att söka nytt?

Idag har jag haft en mysig morgon med mamma som är ledig. Kom precis hem efter en snabb runda barbacka med klättring i skogen. Vädret är super fint idag så Tony var redan svettig när jag hämtade honom. Skönt med en lugn tur i skritt. Efter jobbet åker jag till min fina pojkvän!! Längtar!! <3


Om

Min profilbild
RSS 2.0